Familjen är splittrad

by ceciliaarvidssons

Det blev till att köra hårt dom sista dagarna på kuta, innan vår älskade tredje part åkte hem. Känns helt sjukt att Matilda lämnat oss då vi bott med varandra och umgåtts i princip 24/7 i ett och ett halvt år. Är lite som om man förlorat en kroppsdel. Längsta vi varit ifrån varandra var när hon var i Karibien i tre veckor. Så vi har blivit som en liten familj! Saknar dig redan pluppis…

När Matilda åkt körde jag och Lovis lite välbehövlig Rehab i några dagar. Det regnade dessutom så vi passade på att dega på rummet och kolla på Netflix. Låter så hemskt, men efter två månader på resande fot är det en dröm att få ligga i en säng och kolla Netflix-serier. Man behöver en liten paus ibland.

Efter några dagar blev vi dock trött på detta och rycktes in i ett poolparty på vårt hotell direkt efter frukost. Klart man tackar ja till fri bar! Australiensarna hade börjat tidigt och vi försökte komma ikapp så gott det gick. Lovis råkade dock somna vid middagstid så jag hakade på några andra svenska tjejer ut! När jag kom tillbaka till rummet 3-4 h senare var dock Lovis påklädd och redo igen. Så de var bara att köra! Sjukt kul dag.

Snart dags för att bli lite kulturella i Ubud istället.

Puss, C