Less och tråkig tjej

by ceciliaarvidssons

Det finns en sak som vore så himla sjukt. Och det är att vi någon gång, kanske om 15 bussturer till, kunde få åka en buss som det inte är något skit som händer på. Det vore verkligen heelt sjukt.

Vi hade bokat en biljett till Kambodja klockan 6.45 i morse. Vi var till och med och kollade på busskontoret så att allt var okej med biljetterna osv. Men i morse när vi kom dit hade dom inga platser åt oss, trots att vi bokade för två veckor sedan. Inte så att man blev förvånad, det var ju just därför vi gick dit och dubbelkollade igår.
Vi skulle istället få ta 8 bussen. Irriterade satte vi oss på bussen med brutalt osköna säten för Lovis och Matilda. Men än så länge var det okej.

Korsade gränsen mellan Vietnam och Kambodja för någon timme sen. Lyckligt ovetandes och glada över att det gick relativt snabbt att ta sig genom tullen.
Helt plötsligt stannar bussen och dom säger åt oss att gå ur. Och gissa vad.. Bussäcklet har gått sönder.

Love life.

Vi lär ju missa bussen till vårt saknade Siha (Sihanoukville) och behöva sova i Phnom phen i natt… Sedan kommer vi säkert få betala boendet själva och kanske även en buss till Sihanoukville i morgon. Det finns liksom ingen trygghet med något här. Vilket kan vara sjukt irriterande i t ex en sån här situation. Älskar verkligen Asien men ibland vill man fan gråta.

Puss, Sjukt less tjej