Back in Siha

by ceciliaarvidssons

Tillbaka i vårt älskade Siha ❤️ Kändes så konstigt att vara tillbaka lite mer än ett år senare. Några av människorna vi träffat är fortfarande kvar, medan andra har åkt hem igen efter flera år här.

Vi har, till skillnad från förra året pga för mycket bakis och för lite självdisciplin, tagit oss till stranden alla dagar utom en!! Så stolt.
Idag har vi dock bränt sönder oss efter en båttur och snorklande. Det hettar på mina lår. Men hellre bränd än blek som vi säger, för att döva smärtan litegrann.

Vi dricker och dansar på nätterna, sover 5 h och sen åker vi till stranden och badar i flera timmar. En liten chartersemester i semestern.

Vi har ätit sjukt mycket fyllekorv med lök och en alldeles för stor baguette, haft diskussioner på samma korvmoj med irländska förstörda män, sprungit runt på pubcrawl i likadana tröjor som 30 andra, dansat både fult och fint (det sistnämnda hoppas vi i alla fall på), lekt akrobater i havet, druckit 2 för 1 drinkar, matat hundar, skämt ut oss i biljard, blivit utelåsta, fått människor obekväma med våra drickspel, gosat med valpar, åkt brutalt mycket tuk tuk, skrattat tills vi gråtit men också gråtit tills vi skrattat.

Om en vecka åker vi till Bali.

Puss,Cimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage