Hur min vår kommer spenderas

by ceciliaarvidssons

hjkhk

Hallå där. Två gånger på samma månad? Börjar bli bra på det här.
Uppdatering i livet var vad jag tänkte ge er. I början av April (osäker på datum) beger jag mig nämligen ut till en ö utanför Bergen i Norge och rensar fisk för glatta livet!
Ska bli skönt med lite miljöombyte igen. Lite komiskt att jag säger så då jag aldrig känt ett behov att att möblera om eller byta gardiner i mina lägenheter, men när det gäller till hem och by är miljöombyte något jag eftersträvar ganska frekvent.
I Norge stannar jag till mitten av Juli, och efter det är framtiden en oskriven bok. Fast det stämmer ju egentligen inte heller. Har ju en dröm aka plan om hur detta året ska se ut, men planer och drömmar kan ju ofta ändras.
Mer om det senare. hehehe.

I helgen jobbade jag rövva av mig och avslutade söndagen med att lyssna på Eminem (???!!!??), snubben fick mig även att göra 150 situps och Squats i 7 min. Ett litet infall sådär. HAHA! Han borde få en medalj, så lat som jag är när jag inte äger något gymkort. Aldrig haft någon vidare träningsdrivkraft i ett rum med en säng och serier. Konstigt det där.

Nåväl. Idag har jag haft körlektion och kände att jag börjar bli riktigt bra på det här. Måtte det räcka enda fram.
Funderar för övrigt på att börja meditera pga stresskaoset i huvudet som körkortet ger mig. Återkommer med resultat.

Puss, C