It’s a hard Life

by ceciliaarvidssons

“How long have you been in Bali?” Får vi frågat varje kväll. Vi tittar på varandra för att få hjälp, någon måste ju veta, väl? Sanningen är att vi inte vet när vi kom, hur många dagar vi varit här eller när vi ska åka härifrån. Vilken dag är det? Vilken tid? Och allt vi ska göra “gör vi i morgon”. It’s a hard life.

Vi har blivit nattmänniskor pga den där tatueringsstudion. Får varken bada eller sola. Så vad gör det då om man sover hela dagarna och festar hela nätterna? Ingenting. Absolut ingenting.
Förutom att en kille vi träffade tyckte att vi var väldigt bleka med tanke på att vi rest i snart 6 veckor. Oops.
Men ikväll har vi faktiskt en festpaus. En väldigt välbehövlig paus.

Bali är fantastiskt. Vi har haft så roligt och träffat så många människor. Det är dessutom så att alla snygga killar från hela världen samlats här i kuta, hur det nu är möjligt. Så ögongodis finns det gott om hehehe.

Igår blev det 2 timmars spabehandlingar. Massage, pedikyr, manikyr, hår-spa, öronljus samt ansiktsbehandling. Kan inte säga att det var en jobbig dag inte.
Vi har dessutom äntligen tvättat våra snuskiga kläder (!!!!!!) samt fått rummet städat. Känner mig för första gången relativt fräsch. Undra hur länge den känslan kommer hålla i sig.

Ikväll ska vi käka på Hardrock Café och lyxa till det ännu lite.

Puss, C