Stockholm 02, Maj med vackert väder

by ceciliaarvidssons

images

Hur underbart är det inte att få ett mail från spotify där det står att Lana del rey ääääntligen har släppt ett nytt album. Himla mycket bättre än mycket annat här i världen. Helt klart passande för det timmeslånga badet jag tog alldeles nyss. Badkar är en lyx jag aldrig haft bekvämligheten att ha, så nu när jag har ett spenderar jag en hel del tid där. What would you expect typ.

Hemkommen från några dagar i stora huvudstaden, som jag för övrigt aldrig befinner mig i. Kan både Sydney, Melbourne och London mer än Stockholm. Så kan det gå. Hunnit med Gröna Lund och botat min höjdskräck lite mer. Något allvarligt fel på mig, är höjdrädd som fan, men slänger mig ur plan och åker karuseller med fria fall. Bestämmer mig för att åka dom värsta, peppar alla andra att följa med, sedan blir jag kissrädd (alltså så rädd att jag blir övertygad om att jag ska kissa på mig) när jag stått i kö i 10 minuter. Men vänder ändå inte om. Och när jag väl åker älskar jag det och vill aldrig sluta.

Kryssning till Finland hann vi också med. Denna kryssning kom man ju faktiskt ihåg till skillnad från studentkryssningen. Och lite tax-free shopping han man också med. Sprit och ansiktstvätt, fint det. På kvällen blev det tapas i gamla stan med Louise, himla trevligt att catcha upp babe!
Och tur att det inte var idag pga bombhot.

I morgon åker jag till Oviken, eller Orrviken eller vad det nu var. Luftgevär, kubbspel och fröjdholmen står på schemat. Men mössa och vantar obviously. Svensk midsommar<3<3<3

Puss, C