Sunday, sun-day för en gångs skull

by ceciliaarvidssons

 

Idag var en solig söndag för ovanligheternas skull. Hade tänkt kliva upp klockan 8 för att hinna ta en rejäl promenad innan jobbet. Lol vem är du ens, undrar kanske ni. För en månad sen skulle jag aldrig frivilligt tagit en promenad ens klockan 8 på kvällen om jag fick en godis för varje steg. Men saken är den att det är ju ganska så härligt när man ändå gör det, undantag från när man går och inbillar sig att man är förföljd av en björn (gör björnar ens så? vem vet, tar inga risker. En hörlur med musik i, en ute så man hör om den är bakom sig). Nåväl, det jag skulle säga var att jag inte kom upp klockan 8, vilket typ är lite skönt så jag vet att jag fortfarande är jag liksom. 

Tänkte precis skriva hur oerhört gott det var och hur överlycklig jag var över att äta min första kebabtallrik på ett halvår (dom hade inte sånt i aussie???) igår kväll. Mm så kom jag precis på att jag visst åt en typ första dagen jag var hemma. Hehe. Så tyvärr blev det ingen bra historia.

I morgon blir nog en himla fin dag. Bella kommer på finbesök från storstaden, och hon ska hjälpa mig (har jag bestämt hehe) packa upp i lägenheten. Så i morgon flyttar jag in i min andra ungkvinnaslya (skrives i förhoppning som motsats till ungkarlslya, varför ordet ej existerar kan irriteras över) i livet. Weeeeeeeey pepp tjej! Därför öppnar slussen klockan 10.00 för bokning av tid att hälsa på samt bli bjuden på snabbkaffe nu i sommar. Ni är välkomna! 

Längtar också till helgen då det blir dubbelkalas. 50-års och 25-års, undra vilket som blir vildast? Spännandee

Puss, C