SÅDÄR JA

by ceciliaarvidssons

Bild

 

NEMEN! Efter cirka tusen dagar då jag inte kunnat logga in på min blogg av okänd anledning, är jag äntligen inne. Har till och med en par skrivna inlägg i mina anteckningar på mobilen som är cirkus 2 månader försenade. Kanske eller kanske inte publicerar dessa i framtiden.
Är numera hemkommen, om ni inte redan visste det. Någon dag ska jag väl sätta mig ner och sammanfatta min resa lite kort. Om det nu går att sammanfatta 5 och en halv månad i Australien kort. Inte som att sammanfatta ett halvår i Järpen kanske.
Kanske till och med ger lite Dagens tips om det finns någon där ute som googlar min blogg och faktiskt vill göra lite samma sak. Var ju så en själv fick hjälp med info innan man åkte iväg. Snäll man kan vara.
Nåväl, nåväl. Hemma är jag. Var kul att träffa alla, trots att det finns fler som jag ännu inte lyckats träffa då alla mina vänner inte verkat stannat kvar i Jämtland. Can’t blame yah. 
Var kul att träffa alla. Sen var det väl inte så mycket mer. Man skulle ha stannat. Men det är ju lätt att vara efterklok. 
Och pengarna skaffade egna ben och sprang iväg hit och dit så hade väl kanske inte kunnat gått ändå.
Men någon gång kommer jag tillbaka! Just nu är dock kursen satt på Asien till hösten. “Fan vad du ska ränna runt då” kan man ju tycka, och ja, det ska jag. 

Har roat mig med att vara ledig (för det var jag ju inte alls i Australien ehehe), och denna vecka har jag faktiskt varit på gymmet varenda dag. Musklerna förvandlades nämligen till strips där borta. Mmm “du blir vad du äter”. 

Nu ska en annan sova då morgondagen består av en tur på elljusspåret (sa Cecilia 45+) och sedan bär det av mot Östersund för en tripp på sommaröppning av Marité och firande av kompis 20 år. 

Puss, C