Tillbaka igen!

by ceciliaarvidssons

Hallå där. Vet att det var himla länge sedan sist. Förlåt för det, men antar att ni har bättre saker för er ändå.

Vad har hänt sedan sist? Well. Trivs fortfarande jättebra här i Gunnedah hos min hostfamily. Har inte en tråkig minut med tjejerna och det är väl också därför jag inte skrivit sådär jättemycket här. Om dagarna leker jag sjöjungfru i poolen, kollar på barnfilmer (ska äntligen få se Frozen idag!!!), bakar (och äter så klart), pysslar, kollar på favoriten My Kitchen Rules (beroendeframkallande), promenerar med sötaste vovven och lite annat smått och gott.
Detta gör mig oerhört trött mot kvällen så har för första gången i livet fått en hälsosam sov-vana. Säger godnatt 22-23 och godmorgon 7 (who would have thought)!

Tove & Matt har dessutom fått mig att pröva ny mat så som ostron, lamm och rosa pannkakor. Är himla underbart att få äta riktig och god mat, samt slippa nudlarna, måste jag erkänna. Sjukt vad man lärt sig att leva enkelt som backpacker. Jag uppskattar saker som är så vanliga och normala för andra (och brukade vara för mig).

Har även fått låna en cykel så jag tar mig fram här i stan. I detta land betyder det också att jag måste använda cykelhjälm. Så kan inte hjälpa att känna mig som en töntig 12-åring igen. Får mig att tänka tillbaka på tiden när jag gömde cykelhjälmen i rödvinbärsbusken i slutet av gatan innan jag åkte på byn , för att sedan hämta upp den igen innan jag kom hem (hihi förlåt mami och papi). Men vet också att det är bra att ha hjälm då jag svär på att jag kommer bli påkörd innan jag lämnar Gunnedah. Förstår ni hur svårt det är att cykla i vänstertrafik?! Har precis lärt mig att gå liksom… Som sagt. Det är tur att jag använder hjälm ändå. Och har försäkring.

Och ja, självklart har jag redan blivit frågad om jag är Elsas (den yngstas) mamma… Man ba nej jag är alldeles för vilsen i livet för att ha en 3-åring, ser du inte det?
Hm nej, det kanske dom inte gör.

Igår kväll var jag ut med Tove och hennes tjejkompisar. Det var en himla trevlig kväll, och himla intressant också då alla var i olika åldrar och från olika länder. Det är en av de saker jag älskar med att resa, att man får byta tankar och historier med människor som är från ett helt annat land med ett helt annat liv än en själv.

Det har redan gått två veckor vilket betyder att det bara är 4 veckor kvar. Helt sjukt vad tiden går fort.
På måndag ska jag förhoppningsvis börja träna igen efter 5 månaders uppehåll, hehehehe. Ska pröva på boxning, pilates, powerbar och en massa andra fancy names för träning som jag inte förstår. Ska i alla fall bli himla kul och skönt!

Idag blir det bio (som jag längtat då jag läst bokversionen cirkus 10 gånger för tjejerna redan) och i eftermiddag blir det grillning med gäster. I morgon åker vi till en av de större städerna här i närheten för en tjejdag (shopping alltså).

Lovar att bli bättre på att skriva.
Puss, C

20140301-095001.jpg