2013-2014

by ceciliaarvidssons

Antar att man borde ha en liten årsresumé nu när man skriver blogg och sådär. Well. Okej.

2013 var ett fantastisk bra år på många sätt. Självklart kan det aldrig bli perfekt, men har nog aldrig haft ett så roligt år som jag hade då.

Jag började 2013 med att söka jobb, vilket är ganska komiskt då detta år även kommer att börja med samma sak. Story of mitt liv kanske?
Hela första halvåret var ett virrvarr av hårt pluggande, festande, och jobbande. Förstår än idag inte hur jag hann med mig själv?
Musikalen, vårforum, påsken, kryssningen och studenten var definitiva höjdpunkter under årets första del. Samt himla mycket mer egentligen. Massa skratt och glädje.

Sedan var det slut på skolan, och jag hann knappt hämta andan innan det var dags att flytta hem och börja tjäna pengar.
Sommaren bestod till största del av jobbande, på två himla fina arbetsplatser. ( Om ni läser det här får ni gärna etablera er här så jag kan fortsätta jobba hos er! )
Så det var egentligen en blandning av jobbande, lite serier, lite stråkande, lite gosande med bebis-balto, lite gymmande och massa planerande. Och helt plötsligt var det ju faktiskt dags för att göra det där jag kämpat och planerat för hela året egentligen, åka till Australien!

Här är allt upp och ner. Precis som det borde vara med tanke på världskartan. Det har varit ett ganska så intensivt år måste jag erkänna, nu när jag tänker efter. Det kanske är därför vi tappade all ork när vi kom hit, och försöker flyta på samma simtag så länge som möjligt.

Jag har sett så mycket vackert, upplevt så mycket nytt, träffat så många olika slags människor och svettats så mycket. Och än är jag inte färdig här.

2013 var fantastiskt, men klyschigt nog har jag ett helt år på mig att göra 2014 ännu bättre. Bara att sätta igång.

Puss, C

(Tänkte lägga upp tusentals bilder men här har dem sämst internet på hela galaxen)