Happy fortsättning

by ceciliaarvidssons

På juldagen var vi trötta och belåtna. Kan ha varit så att vi stannade på rummet hela dagen förutom när vi handlade lite bananer till bananpannkakorna. Som vi för övrigt äter varje dag.

Men på kvällen kom vi ju på att vi var tvungna att fira den resterande världens jul, vore ju bara elakt annars liksom.
Vi mötte upp svenskarna på vårt hostels balkong och spelade lite för många ölspel med lite för äckligt Goon. Vi trodde att allt skulle vara stängt, men Woolshed gjorde oss inte besvikna då dem öppnade efter 12.

Vi dansade bara på borden, snodde tomteluvor och svettades bort allt spackel man målat på sig. Om man tycker att det blir varmt på Olles efter några låtars dansade, så förberedde det definitivt inte oss för vad som väntade här. Vi shottade även ett antal tequila (som aldrig blir goda hur många man än dricker) och jag hängde som en koala från balkarna i taket. Crazy swedes. Mm.

Efter krogen och donken tog vi ett tjuvdopp i lagunen och gömde oss från vakten. Blöt och jävlig kom man hem 4.30 och vaknade klockan 2. Heh, nu kan jag alltså inte längre skryta med att jag kliver upp så himla tidigt här nere.

Vår rumskompis sa att han funderade på om vi är vampyrer för att vi vakna hela nätterna och sover hela dagarna. Han frågade om vi sover upp och ner i garderoben… Käft sa vi för han sover med kläderna på och det är inte så fräscht (han är lite konstig och lånar dessutom ut våran dusch till massa kompisar).

På kvällen blev det bakisfilm i form The Hobbit på en sval biosalong med svenskarna. Som jag har saknat bakisfilm ❤

Nåväl. Idag har vi shoppat och nu ska vi snart dra iväg för att dansa på borden igen. Vi har några som ska lämna oss, så vad passar bättre än ett adjöparty? Känns som man är student igen…

Puss, C