Magnetic Island

by ceciliaarvidssons

Igår var dagen vi alla väntat på. Dagen då vi äntligen fick krama en koala.

Vi anlände nämligen på Magnetic Island i förrgår och bor på en liten djurpark mitt i ingenstans. Det går till och med runt Wallabies när vi äter frukost. Nåväl, igår fick vi en guidad tur genom deras djurpark och fick klappa en massa kuliga djur. Vi fick gosa med ödlor, pussas med en stor fågel av okänd ras, hålla en söt liten ninja turtle, klappa en nallebjörn aka. vombat samt peta på en krokodilbebis.

Sedan var det dags för att kramas med världens sötaste koala och strax efter dö inombords när jag frivilligt anmälde mig till att vara den första att ha en fet orm runt mig. Men vi alla har ju en liten Brittan inom oss. Ormen gosade med Lovis hår och kittlade mig med sin tunga. Man var alltså lite smått bekvämare med koalan på sig, om man säger så.

Vi har även hunnit med att spela bingo samt quiz. Denna gång kom vi iaf inte sist!!! Ätit pizza och druckit öl har vi också gjort. Men åh som jag saknar bea-sås…… Mamma och pappa, om ni läser det här så är bea det första jag vill ha när jag kommer hem. Kan äta det med sked. Bara jag får en burk är jag nöjd.

I morgon på lövis födelsedag ska vi, sorgligt nog, åka buss till Mission Beach. Jag ska försöka övertala henne att göra skydive med mig. Hon fyller ju ändå 20, min babe.

Nu ska jag försöka roa mig med något annat.
Puss, C

20131212-101613.jpg