En tråkig update sådär

by ceciliaarvidssons

Om en timme sitter vi på nattbussen till Airlie Beach och därefter väntar en tre dagars lång båttur runt whitsundays paradisöar. Nattbussen ser jag inte alls fram emot då jag vet att jag inte kommer få en god natts sömn. Att sova på en buss är ungefär som att ligga på lego enligt mig. Men är nästan säker på att whitsundays kommer göra det värt att lida lite.

Igår kväll roade vi oss med pingis och unnade oss en Victoria Bitter (mums). Vi träffade en trevlig engelsman som vi diskuterade Australien med samt en skotte som underhöll oss med gitarr och sång.
På natten vaknade jag och frös ihjäl för första gången sedan jag kom till Australien. Visste inte ens att detta var en möjlighet här nere, men ibland blir man förvånad.

Idag har vi återigen latat oss. Jag har äntligen fått se en film (min första film här nere) och blev inte besviken av filmvalet; Braveheart kan man se hur många gånger som helst. Sedan unnade vi oss med en massage. Och det blir man ju heller aldrig besviken av.

Vi gick en kort tur på stan (då alla affärer självklart stängde en kvart efter vi anlänt) och sedan blev det middagsdags.

Nu ska jag bege mig mot bussen och ladda för en natts vakenhet…

Puss, C