Hello australia

by ceciliaarvidssons

Godmorgon! Klockan är nu kvart över 9 på morgonen i Australien och vi är framme.

Igår när vi skulle hämta vårt bagage så fick vi veta att det inte skulle komma några fler väskor. Så både min och Lovis ryggsäck var kvar i London (tror vi). Vi visste inte om vi skulle skratta eller gråta. Fast vi skrattade mest eftersom att vi förstod att något skulle gå åt helvete. Vi var bara glada att vi slapp bli förhörda och faktiskt var framme. Blev faktiskt lite besviken på Australiens flygplats… Var ju asenkelt att komma ut ur landet.. Hade typ kunnat haft med mig knark.

Rickard, Malins pappas kusin, hämtade oss på flygplatsen och då åkte vi till deras hem i Cobacobana. Vi tog en promenad på stranden, hälsade på deras små söta pugs och tog ett litet dopp i havet. Naturen är helt underbar och idag blir det “bara” 23 grader varmt. Dåligt väder enligt dem. Well i can live with it.

Vi råkade dock ta en tupplur efter gårdagens strandtur, vilket slutade med att vi sov till 2 inatt för att sedan vakna. Pigga. Ska bli intressant att se när vi blir av med jetlagen.

Har nu varit vaken sen 6 på morgonen, men nu börjar solen bli varmare så vi drar nog på stranden och försöker sola bort blekheten. Är farligt lik en albino.

Puss,C