Carry On

by ceciliaarvidssons

Image

Så jävla sugen på en tatuering just nu. Kom ihåg att jag sa att “så fort jag blir 18 ska jag tatuera mig”.
mm. Jag är snart 20. Så lita inte på något jag säger.

Har jobbat de senaste dagarna. sjukt att jag snart slutar. Och sen blir ledig resten av 2013. Vad gör man ens när man är långledig? Glassar i solen och dricker iskall bärs i Australien kanske? (hohohihi) Tror jag tyckte om att vara ledig. Eller, tror inte det blir något problem att vänja sig med det i alla fall.

och veckorna innan verkar rätt fullplanerade, så dö av uttråkning kommer jag nog inte göra. Ska fotas för Moa, säga adjö till mina stadsvänner och broder. Åka till mormor&morfar. Pussa på min valp. Hänga med brudarna.
Kolla så mycket serier jag kan (sorgen att vara utan dator i ca ett halvår krossar mitt hjärta). Och sen givetvis hänga med le family.

Åh nu blev jag stressad. Inte över det roliga. Utan över allt jag inte fixat än. och jag har ändå vetat om detta i över ett halvår.

MEN om du vill säga hejdå till mig, så kaaanske jag kan pressa in dig i sådär 5 minuter. Låter det lockande? Kontakta mig på twitter, facebook, här, sms, brev, fax eller via röksignaler. Har tydligen skype också. Och nu när jag ändå skrev att jag har en massa sätt att nå mig på så kan jag ju rada upp dem här nedan:

Twitter: ceciliarvidsson (faktiskt blivit ganska aktiv)
Facebook: Hittar du mig inte vill jag inte det
Här: Precis där du är just nu
Sms: Kommer ändå få ett nytt nummer snart så är ingen mening
Brev: Ge det bara till min uggla Lars
Skype: Fattar ingenting, kan inte ens se mitt namn
Instagram: ceciliarvidsson

Och nu kom jag att tänka på Henke Lundqvists nya Head & Shoulders reklam och blev gravid i stället. ( nej, mamma. jag är inte med barn, det var ett skämt ). 
vet inte ens vad jag håller på med. Borde inte skriva blogg. Stor bokstav i början av ny mening gör jag inte heller. Tur att min Svenska C lärare inte läser denna. Eller det kanske du gör Björn?
Lite creepy att jag inte vet vilka ni är. Du kanske är någon stalker som planerar att klippa sönder min favorit skinnväst.

NÅVÄL. ska inte babbla nåt mer. Åker till Lövis om en stund för lite miljöombyte. Så ska vi förhoppningsvis skriva klart det där dumma cv:t också. 

PUSS,C