6 days a week

by ceciliaarvidssons

Bild

I’m back. Vet inte varför jag skrev det, skrivit “hallå” så många gånger. 
Jag jobbar på, som vanligt. Känner mig lite som en kändis ibland. Eller kan förstå hur konstigt det måste kännas att vara känd. Att andra människor du inte har en aning om vilka de är, “känner dig”. Så är det på jobbet ibland. “jaha, jobbar du här? Så trevligt! Vad händer nu efter studenten då?”. Då skrattar jag lite obekvämt och låtsas som att jag känner dem också. Ganska duktig på det också tror jag. Kanske borde bli skådespelare eller något så jag får bli känd på riktigt. 

Nog om det. Förra helgen var jag i min stuga med Matilda. Vi rodde i ca 6 timmar för att leta efter ett vattenfall. Till sist gav vi upp, ville inte vara ute på sjön hela natten liksom. Upptäckte dagen efter att om vi hade rott ca 10 min till hade vi varit där. men sånt är livet, vissa saker ger man upp trots att man är så nära. Bara för att man inte orkar mer. Men hur ska man veta? Skulle man veta att vattenfallet låg där skulle vi fortsatt, men eftersom vi trodde att det var så långt bort gav vi upp. 

I måndags firade vi Louise som fyllde 20 år. Rätt sjukt. Blev en jätterolig hemmafest, big suprise. “Hemmafest är alltid bäst” är mitt oerhört intellektuella motto som jag brukar skriva i olika profiler på internet. Blev Beerpong, rövshake i stålmannen-kalsonger, grillning, ölspel, gamla goda historier om när vi var yngre samt bastu. 
Dagen efter var otroligt nog inte alls lika rolig när man vaknade i sina festkläder på soffan, dock med lakan, filt och kudde som Moa så omsorgsfullt bäddat ner mig i. 
Var helt död den enda lediga dagen jag hade denna vecka. 
Kommer bilder lite senare. 

Har i alla fall precis kommit hem från jobbet, och fick en kick av att improvisera så pass mycket att jag fick iväg ett rekommenderat brev till lettland helt själv. (ja det är faktiskt inte lätt att sköta posten). Då vet man att man varit på jobbet för länge den dagen. När man får en kick av det. Ja. Nog om det. 

Nu har jag inte den blekaste om vad jag ska göra. Men hittar väl på något ej för ansträngande om jag känner mig själv rätt. 

PUSS, C