Hello, I love you, won’t you tell me your name

by ceciliaarvidssons

Bild

Hejhallå. Idag har varit en lång dag. På något konstigt sätt blir det så när man börjar sent. Man blir seg i huvudet. ”Hejhej, den svarta remsan neråt inåt, var det bra så, det blir 459 kr, vill du ha kvittot, nej okej då slänger jag det, tack så mycket, hej då”. Men himla trevligt att träffa människor. Och vilka olika människor det finns. Dem som är jättetrevliga, dem som låtsas att man inte existerar och dem som man inte förstår (norskar). Dessa norskar som dessutom inte någonstans i sitt huvud förstår att det inte går snabbare, utan helt tvärt om, att lägga varuberg så allt ramlar ut på sidorna. Är det så att förnuftet försvinner när de åker över gränsen, eller är dem likadana i Norge? Det är någon jag bara måste ta reda på! Mitt livs uppdrag typ.

Nog om jobb. I morgon blir det en av de 3 inklämda, planerade och legendariska stråkkvällarna jag planerat den närmsta veckan. Inklämda är precis det perfekta ordet för att beskriva dem. Eftersom det är yran-veckan brukar det normalt betyda att det inte alls är många veckor kvar tills sommarlovet tar slut. Klyschan som man ändå måste fråga sig är ”Vart tog tiden vägen?”. HELT SERIÖST TIDEN. DET ÄR INTE ROLIGT LÄNGRE! VART ÄR DU? Detta är dock inget sommarlov. Och om 3 veckor blir jag arbetslös. Men tur är kanske det, så mycket som jag ska fixa.

Tur att man fixar med det roliga först. Idag har jag beställt kläder från Nelly. Till Aussie. Och det var en himla lycklig känsla att få orderbekräftelsen på mail. Kläder kan visst göra dig lycklig. Önskar att jag kunde handla varje dag, på riktigt.

Hörs.

PUSS, C