Balto, inte en varghund – men söt ändå

by ceciliaarvidssons

Bild

 

Hallå hallå. Ledig hela helgen, vilken lyx! 
Familjen hälsade på några valpar förra veckan och blev kära. Så nu har vi en liten bebis hemma som heter Balto. Kan inte säga att jag inte förstod dem när jag såg lillkillen. Han är till och med söt när han väcker mig mitt i natten för att han gnäller. För sen lägger han sig vid mitt huvud och somnar igen. 

I Fredags åt jag middag med några av tjejerna i Åre och blev senare på kvällen introducerad för krogarnas nya uppfinning. Att man själv ska skriva in beloppet, så de lättare kan få dricks. Jag höll på att skriva in min kod och dricksade nästan 7000 spänn när jag köpte en bärs. Förstår inte hur detta skall gå när man är lite på lyran, och knappt kan skriva sin pin rätt. Bestämde mig därför ganska snabbt att jag hädanefter aldrig tänker ta med mig kortet på krogen. Vissa faror skall man undvika, har jag hört i alla fall. 

Nästa vecka blir det jobb för hela slanten. Både på Ica och med nya bebisen. Till helgen kommer också en gammal och saknad vän äntligen upp till Jämtland. Så man har något att längta efter också! 

PUSS, C