Bubbel

by ceciliaarvidssons

Bild 

Nu har jag jobbat två dagar på Ica, och trivs som fisken i vattnet. Himla kul att jobba med människor och mat. Mina största intressen typ. Speciellt mat. Men människor kan ju också vara helt okej när dom inte köper en massa konstiga grönsaker och wienerlängder som ser likadana ut, fast inte är det. Man måste som veta vilken sort det är. Men jag jobbar på det! 

Körde senare ett armpass på gymmet och börjar vänja mig vid att stå med 6 kgs hantlar sida vid sida med biffarna som skulle kunna lyfta min hantel med lillfingret. Jag ser verkligen ut som ett pervo när jag tar i. Munnen biter jag hårt ihop till en liten prick och jag liknar, för att ge er en fin bild i huvudet, en tiger som vrålar och bajsar samtidigt. Hoppas att jag inte får träningsvärken från helvetet denna vecka. Vill inte gå som Haldan (eller?) Rövhalt i Hem till Midgård nu när jag faktiskt vistas bland människor om dagarna. 

I morgon har jag en lyxig sovmorgon till klockan 12, som skulle kunna användas till något vettigt. Till exempel träning, städning eller tvättning. Men då skulle det ju inte vara någon sovmorgon. Snarare en vanlig arbetsförmiddag, fast utan lön. Har ju alltid lovat mig själv att aldrig jobba utan lön, så för att behålla min integritet måste jag nog sova tills att jag måste kliva upp. Jobbigt när man känner ett behov av att hålla fast vid sina principer liksom. Åh ja. 

Nu ska jag gå ner och borta mina tänder som för övrigt ska lagas den 18 September, samma datum som Lars Winnerbäck släpper nytt album. Det kan ju inte gå annat än som en dröm då. Om jag hade varit en förutsägbar människa hade man säkert trott att jag sedan skulle kolla på ett avsnitt av någon serie eller så. VILKEN himla tur att jag inte är det då! (laddar inte över det 7:e avsnittet av GOT Säsong 1 på minneskortet i skrivande stund). 

PUSS, C