En midsommarnattsdröm

by ceciliaarvidssons

Bild

 

Igår var det midsommarafton. Som alltid bjöd det svenska vädret inte på sådär jättemycket sol, utan fick sitta med en filt på huvudet när vi åt utomhus för att inte bli blöt. Himla trevligt var det ändå! Har alltid tyckt att regn varit ganska mysigt. Så länge man inte fryser. 

Det blev god mat, trevligt sällskap, lite öl och lite brännboll. Sedan tog vi en tripp till ett dött Åre och funderade över det faktum att det var mindre fest i Åre än i Järpen. Det var bara så absurt. Men jag bestämde mig för att stanna ändå och gick på Tottebo. Himla trevligt. 

En ganska sjuk sak som hände var att jag träffade på en svart kisse utanför krogen, gav den en klapp och började gå, Den där katten följde efter mig genom hela Åre. Först var det gulligt. Sen blev det läskigt. En svart katt som förföljer mig genom natten liksom. Men när jag nästan var framme försvann den lika fort som den dykt upp. Är nästan övertygad om att jag har speciella katt-krafter. Kommer sluta som den här galna kattkvinnan när jag blir gammal, det har jag ju alltid sagt. Såg dessutom själv ut som en blöt katt efter promenaden i regnet. 

När familjen piggnat till åker vi till Botten. Ska bli himla mysigt. 

PUSS, C