När jag blir stor ska jag bli Pocahontas

by ceciliaarvidssons

Bild

Nu så. Nu har man tagit helg. Första arbetsveckan klar. Bara 8 kvar (än så länge). Tänk sen, när man ska jobba hela tiden och bara få några veckors semester varje år. Fy så sorgligt. 

Jag har kommit på att jag är en ganska cynisk människa. Okej, en väldigt cynisk människa. Tror det värsta om mänskligheten. Att de flesta är idioter. Att alla är korrumperade. Att vi egentligen inte har så mycket frihet eller valfrihet alls. Jag hoppas att detta kommer avta när jag blir äldre. Vore mycket enklare att vara naiv istället. Då slipper man bli arg hela tiden. Men det är inte så lätt att vara naiv i den värld vi lever i.

Avtar inte min cyniska bild på världen är mitt enda val att bli rik och köpa mig en öde ö som ingen får gå iland på utan mitt tillstånd. Där ska jag skapa en liten by där alla mina nära och kära kan bo med mig. Det ska vara konserter under himlen varje natt och jag ska bo på en hängmatta under stjärnorna. Jag ska bli vän med vargar och rida vildhästar. Alla ska leva i harmoni. Ingen politik. Inga tidningar eller tv-apparater. Inga vapen och ingen religion. 

Skönt att jag har min framtid planerad. Känns mycket bättre nu. 

PUSS, C