Regular Tuesday

by ceciliaarvidssons

Bild

Andra jobbdagen avklarad. Måste erkänna att det inte är sådär superenkelt att vända dygnet efter ett halvårs sena nätter och sena dagar. Att kliva upp kl 6, några timmar efter man brukar lägga sig är ett rätt obekvämt måste. Då ska man lägga sig klockan 10 för att få 8 timmars sömn. Jag har inte somnat innan 10 sen jag var 15 tror jag. MEN DE SKA VÄL GÅ.

Vardagen rullar på som vanligt. Ska dessutom skriva in mig på arbetsförmedlingen i veckan. Tjiho..
Isabelle skickade nyss en video-snapchat till mig på en välbekant melodi som kom ur ett brev; ”sjung om studentens lyckliga dar…”.  Blev nästan lite tårögd. Två andra klasskompisar ska spendera sommaren jobbandes på Mallorca. Och jag är kvar i Järpen där det välbekanta sommarvädret hittat hem, blåsten och regnet alltså. Nåväl, jag får mitt roliga i höst. Funderar på att ha en fet avskedsfest då också. Det finns alltid en anledning till att ha fest.

Här byts samtalsämnen lika snabbt som en zappande framför tv:n en lördagkväll (då vi alla vet att tv-utbudet är värdelöst). Men ni kanske är vana?
Sitter för övrigt och skriver detta inlägg på Word då min dator är seg som ett a*** av alla virus jag på något sätt verkar ha lyckats samla på mig. Lovar att dom kommit när jag suttit och sökt fakta till något arbete i skolan. Typ.

Nåväl. Tror jag ska ägna sommarkvällarna åt att komma ikapp några serier. Låter inte alls dumt. Åtminstone tills det blir fint väder igen. Tur att jag har så många favvo-serier då.

PUSS, C