Ramlar

by ceciliaarvidssons

Bild
Har blivit himla dålig på att uppdatera. Men ska bli ändring! I veckan har jag pluggat som en jude. Vill verkligen bli klar med den här skiten nu. Ursäkta språket, men det är verkligen en synonym till plugg. Ett kåseri, en redovisning, ett tal och en fördjupning kvar är vad jag har. Därför består även denna kväll av pluggande. “Det är bara att göra det” tänker jag, men det är svårare än man tror när man vet att om 10 dagar behöver man inte göra nåt. Jag vill bara stå på rådhustrappan nu. Och till alla idioter som postar “KLAR MED SKOLAN SÅ JÄVLA LYCKLIG” känner jag bara: dö. Sluta skryt. Sluta få andra att må dåligt. Är typ mobbing. Haha.

I Onsdags var jag på bal. Världens bästa Emma gjorde håret och världens bästa Rebecka gjorde mina naglar. Dock hittade jag ingen som gav mina fötter superkrafter i form av att inte göra ont i 13 cm stilettklackar. Nåväl.
Balen var himla kul och jag var också det. Ställde mig på scenen och var med i någon musik-tävling. Sjöng i mikrofonen gjorde jag också, även fast man bara behövde räcka upp handen och säga låtens namn. Hipster man är.

I helgen har jag vilat upp mig i ett soligt vemdalsskal. Skräckfilmer, balkonghäng och något glas vin var det vi roade oss med. Tråkig? Kanske. Men ångrar mig inte alls.

Nu blir det plugg, som jag sa. När jag är klar tänker jag inte skriva någon jävla uppdatering. jag tänker instagramma lyckan istället. Mohahaha. Aldrig sagt att jag är bättre än nån annan. Eller, inte idag i alla fall.

PUSS, C