Om du vill ha en idiot, lägg din hand i min

by ceciliaarvidssons

Bild

Hej igen! Det var ett tag sen, igen. Tänkte ge er en liten uppdate.
Livet är gött. Avslutade Engelska C i onsdags med ett härligt revenge-betyg. I tisdags avslutade vi estetisk orientering och i torsdags nutida konst. På Måndag avslutar jag psykologin och sedan är det inte alls många ämnen kvar. Har en projektarbetesredovisning, ett svenska-tal, en fördjupning om Queen och nån miniuppgift kvar. Sen är jag klar med skolan på ett väldigt bra tag. Men nu när jag har så lite skola är det väl på tiden att jag blir med körkort. Är väl nästan ett måste.

Studenten närmar sig med stormsteg. Snart är det dags för den formella balen, mösspåtagningsbalen och till sist studenten. Mössan har kommit, och är lite för stor, men jag älskar den ändå. Har aldrig känts så bra att ha en sån ful mössa på sig.

Just nu är bartömningarna i Åre i full gång, och jag får tacka för ännu en fin säsong. Även om det blivit mer jobbande än festande, i kontrast till förra året.Sommarjobb har jag fått i 5 veckor, och har även ett annat jobb på G. Australien känns inte så långt bort alls längre. Kan knappt förstå det.

Livet flyter på i en dans på rosor, känns det som för tillfället. Trots att haglet utanför fönstret inte riktigt talar om att våren är på väg. Nu ska jag se mitt älskade The mentalist innan jag går till köket och lagar middag till familjen. Vilken kvinna jag är asså. Shit.

PUSS C