RENT

by ceciliaarvidssons

Bild

Hallå där. Just nu ligger jag i sängen och är helt slutkörd i både kropp och själ. Idag har varit den tredje dagen av repning inför musikalen som har premiär(!!!) i morgon. Knäna är blåa och döda av allt dansande på golvet, huvudet är trött och ögonlocken tunga. Det har inte alls gått så bra som man vill att det ska gå innan första publiken gör entré, så vi får bara hoppas och kämpa för att allt ska sitta i morgon.

Hade önskat att vi fått en eller två dagar till, men man ska väl vara lite spänd och nervös för att det ska gå bra. Är supernervis över klädombytena som jag gör ungefär vartannat nummer i första akten. Skulle inte förvåna mig om jag kommer ut med nätstrumpbyxor och gymnastikdräkt när jag ska vara hemlös. Är jävligt tight ibland. Tur att man är snabb.

Folk börjar redan tappa rösten, bli febersjuka och skadorna börjar komma. Men imorn kör vi som om det inte finns någon morgondag!!

Om ni vill kika, befinn er på storsjöteatern klockan 18.00 (föreställningen börjar 19.00) och se oss rocka rövarna av oss.

Nu kan jag knappt hålla ögonen öppna. Godnatt.

Puss C