“Ingen reklam, förutom sibylla-kuponger, tack!”

by ceciliaarvidssons

Bild

Gick nyss och hämtade posten. Vilket var hur mycket som helst. Nu kanske ni tänker “Shit vad mycket brev-vänner hon har” eller “Fan vad mycket räkningar hon får”, men nej, det är inte sådan post som täcker upp hela min brevlåda. Det är reklam. För allt. Inredning, matbutiker, böcker, banker och toalettrengöring. Och efter ett helt år har jag fortfarande inte satt upp “Ingen reklam, Tack” på brevlådan. Trots att jag faktiskt tänkt göra det sedan jag flyttade in. Höjden av lathet?

Grejen är att jag vill ju ha lite av reklamen… Eller en ytterst liten del. Det vill säga rabattkupongerna på Sibylla. Borde kanske skriva “Ingen reklam (förutom sibylla-kupongerna), men har en känsla av att det låter lite svulligt. Och snålt. Därför struntar jag nog i att sätta upp den skylten. SÅ LÄNGE JAG FÅR SIBYLLA-REKLAMEN.

Idag har jag i alla fall varit på “efterstudenten-info”. Fick godis, signade upp på en tävling, drack kaffe och blev nästan peppad på att gå lumpen och att plugga vidare. Åtminstone för några sekunder. Men så fort man gick tillbaka till lektionen så var det bara ” AAAAAAND IT’S GONE”.
Vi får väl se vad som händer. Helst av allt vill jag komma på en superbra uppfinning, ta patent och bli rik utan att behöva jobba med något jag hatar. Vilken strålande livsplan.

Nu ska jag fortsätta plugga på min näst sista rapport, förhoppningsvis någonsin.
PUSS, C