Hello Samara

by ceciliaarvidssons

Bild

Hallå där. Igår började jag med att dansa lite med Rebecka på förmiddagen, och eftermiddagen bestod av RENT-träning. Denna gång var det ombytta roller med musikerna. Det vill säga att dom kände sig helt lost i vår danssal, ungefär lika mycket som vi brukade göra på deras kör.
På kvällen kom mami in till stan så vi åt middag på Samuraj. Jag åt sushi, såklart. Förstår inte hur något kan vara så himla gott. Skulle kunna äta det till frukost, lunch, middag och mellanmål.

På kvällen tittade jag och mami på föreläsning om träning&hälsa med Blossom. Oerhört intressant. Hon sa bland annat att öl är som flytande bröd. Drog visst i mig många mackor i helgen. He he.

Måste ju också berätta om min oerhört “roliga” dröm jag drömde natten innan. Jag är en sån människa som aldrig drömmer mardrömmar, men om jag gör det kommer jag inte ihåg dom när jag vaknar. Nåväl. Vill ni veta vem huvudpersonen i min dröm var? Den där jävla SAMARA från The ring. SÅ kul hade jag det. Att jag drömmer att jag ligger och sover i min säng, och när jag tittar upp så är Samaras äckliga ansikte där. Fick panik. Och inte kunde jag skrika heller. När jag efter ett tag förstod att jag drömde blev jag förbannad för att jag var tvungen att kolla på tv eller någonting för att slippa sjunka in i drömmen igen. När jag för en gångs skull kom i säng i tid. Nåväl. Jag överlevde.

PUSS, C