spÅRE

by ceciliaarvidssons

Bild

Bild

Har väl inte riktigt vaknat till liv förns nu. Har spenderat hela helgen i (sp)Åre. I torsdags blev det middag och bärs på Broken med brudarna och en tidig kväll. I fredags kikade vi på tävlingar hela dagen och tog en kort powernap innan det blev utgång. På Wersens var det barndisco, kändes det i alla fall som, så vi drog rätt tidigt. Istället satt vi på Max och fördrev tiden i två timmar. Ibland finns det inget bättre avslut på kvällen än Max. Sitta och dryga med människor och vara allmänt sjuk i huvudet.

I Lördags kommer Anna och väcker mig, pigg och glad, för att släpa med mig ut i backen. Satt och solade samt kollade WC hela dagen. Vilket underbart jävla väder alltså.
Kvällen går knappt att beskriva med ord. Jag tappade sulan på min sko. Fick den fast-tejpad med gul tejp av bartendern. Gick runt och använde sulan som hatt samt sol-fjäder. Spräckte mina byxor. Dansade på ett bord. Försökte lösa en fight med “det var mitt fel”, fast det inte var det. Körde öl-spel klockan 4 på natten. Efterfestade till halv 6. Åkte hem med endast ett skal som sko, med strumporna mot backen. (Lägg märke till den fina bakis-bilden i högra hörnet). Vad som hände? Vet ingen. Så går det ibland! Nu blir det nog vita veckor fram till studentkryssningen.

Well, that was my weekend. Jävligt kul och jävligt sjuk.

PUSS C