One Day

by ceciliaarvidssons

 

Bild

Hello, hello. Idag har jag varit väldigt effektiv. Typ. Jag klev upp, åt gröt, gick på skolan, gjorde färdigt en danskoreografi, var på körskolan och pluggade engelska. *High five till mig själv*

I morgon får jag helg vilket som vanligt känns som ljuset i tunneln. Är även helt ledig denna helg, kanske var välbehövligt! Blir middag på Broken med Matilda och Malin i morgon, vart kvällen slutar vet man aldrig. Ska i alla fall dricka en iskall bärs. Åh vad gott det ska bli.
I helgen blir det kikning på WC samt lite mer bärs. Kanske är dags att ta sig ut i backen nu. Övervägde faktiskt att åka skidor när jag ändå ska vara där, men tror jag sparar det till en annan dag då jag känner lite mer dödslängtan.

Hela det här året har gått fort som f*n. Snart är det dags för påsklov och studentkryssning, och veckan efter är det musikalpremiär. Helt sjukt. När den är över är det forum och sedan är det maj. Min sista månad i skolan. Om man inte räknar med de första fem dagarna i juni som mest troligt kommer att upplevas i dimma. Men åh, så roliga tider som väntar.

Blir faktiskt ett inlägg utan djupa tankar, filosofier och allmän fundersamhet över universum. Skönt, kanske ni tycker. Överlämnar detta år lite underbar musik såhär på kvällskvisten.

PUSS, C