I Only Live On The Weekend

by ceciliaarvidssons

Bild
Hej igen.
Igår natt/morse när jag kom hem möttes jag av ett högt, gällt och hemskt ljud. Det var brandvarnaren. Härligt, tänkte jag. Nu brinner det. Jag funderade över om jag skulle skita i att kolla vart det brann och bara gå och lägga mig. Så trött var jag. Men det visade sig att det bara var batteriet som var slut. brandvarnaren är nog cirka 50 år gammal, så att förstå hur den stängs av var en liten för stor utmaning för mig. Det slutade med att jag gjorde sönder den istället.

Det var även en säkring som hade gått, vilket gjorde att det ungefär var 13 grader på mitt rum. Jag sov med min onepiece samt tre täcken i natt. Vaknade dessutom ett flertal gånger då min katt sov på mitt bröst. Jag antar att hon också tyckte att det var kallt. Riktigt mysigt att vakna med munnen full av katthår. Tror min kisse försökte göra mig frisk. För så söt är hon. Och jag tror att katter är helande djur. Fast hon kanske bara frös också.

Som ni förstår så har jag jobbat och jobbat hela helgen. Och hostat och hostat. Underbar kombination det där. Har även ätit lunch med Louise, planerat med Anna samt haft en biltur hem från Åre klockan halv 5 på natten med bästa Angelica. I morgon är det egentligen skola, men jag är för död för att gå.

Är dessutom så galet festsugen att det är helt sjukt. Wow alltså. Det kommer spåra på lördag. Det gör det när man är för peppad. Borde egentligen gå till doktorn i morgon. Skulle inte förvåna mig om jag har lunginflammation. Men då måste jag äta penicillin, och då får jag inte festa i helgen. Så struntar nog i det. Vad gör man inte. Hoppas på strålande sol till helgen. I veckan får det vara storm om så vill. Varför? Well, I Only Live On The Weekend.

PUSS C