I’ve Got My Hair

by ceciliaarvidssons

hair

Hej där. Nu är lovet slut. och lika så är jag. Är helt galet slut. Skulle behöva ha ännu ett lov bara för att vila upp mig. Man kan ju alltid drömma…I torsdags åkte jag till Östersund och hälsade på Emma. Hon fixade långt hår på Irma och senare åkte vi hem till Emma och slingade min utväxt. Hur underbart som helst.

I Fredags höll jag på att vara alldeles för impulsiv. Jag slängde nästan bort ett års blondering för några månader av världens snyggaste jävla färg. var så himla nära på att färga mitt hår röd-brunt för endast några månader, innan jag måste bli blond igen till hösten. Men när vi precis skulle sätta igång upptäckte vi att färgen fanns inte på salongen. Jag blev ledsen. Men det var nog ett tecken.

Jag ser mig själv som en rätt eftertänksam och förståndig människa. För det mesta. Men det krockar med en annan del av mig som vill vara galen och impulsiv. Som vill slippa tänka på konsekvenser av valen jag gör. Jag gillar att göra något helt galet, som får mig att känna mig levande. Typ. Hos frisören kommer ofta den sidan fram hos mig. Sjuka förändringar i stundens hetta är något som händer mig då och då. Om jag blev insläppt till en tatuerare och han erbjöd mig en gratis tatuering skulle jag lika gärna kunna göra en hel sleeve. Fast jag inte har några som helst planer på det egentligen. No joke. (Bli inte orolig nu mamsen). Jag kanske är full av kontraster. Maybe that’s just who I am.

PUSS, C