Everything around us, is moving except time

by ceciliaarvidssons

Bildold pic från stugan i somras.

Hallå hallå där. Idag har jag bara legat i sängen, ätit gröt och thaimat, kollat på serier samt pluggat körkort. Lät faktiskt som rätt mycket eftersom meningen blev så lång, men så är det ju inte riktigt. Har däremot påbörjat mitt letande efter en backpack-rygga. Lite tidigt ute kanske, men ibland är det bra att vara ute i tid. Vilket jag kanske inte är med allt här i livet. Inga namn nämnda. *host* skolan *host*.

Tänk vad tiden går fort. Började inte jag just gymnasiet? Det känns som så. Om en månad är det musikal-premiär. Oj vad nervös jag blev nu. Och om tre månader säger jag adjö till skolan i vit klänning, studentmössa samt hög promillehalt i blodet. Sommaren kommer antagligen gå lika snabbt den, och vips kommer jag sitta på en strand på andra sidan jorden och smutta på ett glas rött vin.
Om resten av livet kommer gå med denna fart sitter jag väl snart med grått hår i gungstolen och stickar. Det är visst sant vad dom säger, vår största fiende är tiden.

I morgon åker jag till Östersund till min superfrisör Emma för att bli fin i håret igen. If you have to wash your hair everyday because your utväxt does not show, you’re gonna have a BAD time. Så bort med den, wiho. Skönt. Nu kommer jag slippa tvätta håret nåt mer. I wish.

Nåväl, nåväl. Nässprayen kallar.

Puss, C