I ett okänt land

by ceciliaarvidssons

Bild
old pic från Peace&Love-13.

Hej där. Efter helgens jobbande blev jag supersupersjuk. Pratade med en osexig hes röst (förstår inte varför hes förknippas med sexig?) i några dagar. Nu har detta gått över till hostande och snorande. Hade hellre varit utan röst faktiskt.

De senaste dagarna har jag spenderat i Strömsund med Rebecka (http://beckisw.blogg.se/) och kollat på film, ätit tjockismat samt fotograferats för superduktiga Moa (http://moathemoses.blogg.se/)! Har varit väldigt intressant vill jag lova er. Har i alla fall haft några supertrevliga dagar i Strömsund, för er som ville veta det!

När jag satt på min 3,5 timmars bussresa hem och snorade samt läste körkortsboken, som för övrigt är den tråkigaste bok jag läst. Och jag har läst många böcker. Så var det en söt tant som var himla gullig och gav mig pappersnäsdukar. Tänk vad fina människor kan vara ibland! Ibland får jag hopp om mänskligheten.
Dock rivs hoppet rätt ofta. Till exempel när man tittar på Braveheart (William Wallace<3) och ser vilka idioter människor ofta kan vara. Kan se den filmen hur många gånger som helst. Det spelar ingen roll, jag gråter alltid ändå. Rebecka hade sjukt nog inte sett den filmen, men jag tvingade henne. Man kan inte missa något så stort som Braveheart. Jag menar, det hör man ju bara på namnet.

Nu är jag hemma i Järpen och lever sjuklivet. Det vill säga sängliggande med nässpray, serier, toapapperstussar i hela rummet samt te. Massor av te och fritid.
Därför blir det dags för Lejonkungen 2 med min fina lillasyster.

PUSS C