Hard, WorkWork

by ceciliaarvidssons

Bild

Har jobbat Torsdag, Fredag samt Lördag-natt. Ibland är jag duktig. Så duktig att jag blivit förkyld och tappat rösten på kuppen. WEEY. Nåväl. I fredags åt jag middag med Anna och hennes, öh… Jag vet inte. Skitsamma, Var kanske det godaste jag ätit i mitt liv. Hade kunnat dö för ett glas rödvin, men ska man jobba är det nog bäst att avstå.

Kunderna är så roliga. Vissa tror att jag ska följa med dom på bygget och festa. Dom sa att jag skulle gå och byta om och hänga med dem, då frågade jag varför jag inte fick komma med mitt vackra förkläde och kebab-keps. Dom sa att jag fick ha kepsen om jag skippade förklädet. Då sa jag att jag nog fick avstå. För jag ville absolut ha förklädet på mig.

Andra kunder tror att jag är supersugen på att hänga med på efterfest efter att jag slutat jobbat klockan 4. Det vill säga när jag luktar mat-os och kebab så det bara skriker om det samt är så trött att jag bara vill däcka i närmsta snöhög. MEN OKEJ DÅ JAG HÄNGER VÄL MED.

Men dom bästa kunderna är dom som drar oerhört “roliga” skämt. Typ frågar vad för slags hästras köttet är. Eller när jag frågar om dom är sugna på kebab och dom svarar att dom är sugen på mig. Och där står jag med keps, skitit förkläde, underställ och svettig panna. Visst får man fel på synen när man har lite promille i blodet, inget snack om saken.

Igår var det storm, om nu någon lyckats missa det. Jag och Anna tyckte dock att suget efter godis var för stort, så vi begav oss ut i stormen. Snöflingorna var större än mina ögon, så det var riktigt mysigt att få dem i hela ansiktet. Det var också rätt roligt att sopa bort två decimeter snö från biltaket, när bilen knappt stått ute i mer än tre timmar.
Men vi tog oss till coop och hem igen, nöjda och glada. Resten av dagen bestod av tv-tittande och godisätande. Vi klagade inte!
Anna drog också en rätt skön kommentar..

Jag – Anna, det är nåt på tv:n.
Anna – Vadå?
Jag – Typ smuts.
Anna (slänger sig upp från liggande, till sittande läge) – Va?! På vilken kanal?!

ALLA kanaler anna. Eftersom det är på skärmen.

Hehe hihi hoho. Nu ska jag övningsköra till Östersund för att sedan åka till Strömsund. I morgon ska jag och Rebecka nämligen fotograferas. Spännandeeee, huh?
Jag ska försöka få tillbaka rösten också. En whiskey-flaska blir nog bra.

PUSS C