More Than A Feeling

by ceciliaarvidssons

Bild

HÄÄJ. Ungefär så här pepp är jag på att ha mitt sista sportlov. Som jag för övrigt fick idag.
Hur välbehövligt detta var går inte att beskriva i ord. Lov är nog det jag kommer sakna mest med att gå i skolan.

Ikväll är Östersunds ungdomar ute och festar sönder sig själva. 100-dagars i all ära. Fast det är ju egentligen 98 dagar kvar. Nåväl. Hemma i sängen sitter jag. Och är bara glad över detta. Vilket man kanske inte borde vara som student? Nåväl. Jag är nöjd. Pratade precis med älskade Lisa i telefonen också, och fick en sjukt stor lisa-längtan.

Fick också en vääldigt stor Australien längtan. Så länge jag får ett sommarjobb så ser livet ut att flyta på rätt fint.

Dötittade på filmen “The invention of lying” ikväll. Rätt sjuk ändå. För er som inte sett den kan jag berätta att den handlar om den första mannen som kom på att man kunde ljuga (fast i modern tid). Rätt intressant att reflektera över ändå. Jag menar, att dra små vita lögner är ju något vi gör dagligen. Varför är inte heller så svårt att komma på. Vita lögner kan underlätta oerhört mycket. Hur vore det om vi alltid sa precis vad vi tyckte? Har väl prövat på det någon gång. Funkar inte alltid sådär jättebra.

Jag tror att just de vita lögnerna på något sätt kan vara bra att ha. Däremot skulle ju mycket underlätta om människor vore ärliga hela tiden. Kan väl sammanfatta allt genom att säga att det är en jävligt jobbig fråga att få ett svar på, detta lämnar jag över till filosoferna. Som jag kanske för övrigt borde bli en del av eftersom jag skriver så konstiga saker här på bloggen vid nattetid. Skriv aldrig något när du är full säger dom, skriv aldrig något på natten säger jag.

Har för övrigt kollat in lite studentskor samt kläder som jag inte har råd med. Alltid lika underhållande. Ungefär lika underhållande som att baka en morotskaka man inte får smaka på. Nåväl, sängen (tv:n) kallar.

PUSS C