You Get High On Life

by ceciliaarvidssons

Bild

Weey. Precis kammat hem ett MVG i Nk B samt skickat in min engelska rapport om rock n’ roll. Duktig och produktiv. Skolångesten har för tillfället avtagit, så nu är jag väl hur nöjd som helst med livet.

Igår var det 100-dagars, vilken jag firade i Åre med mina bruuds. Hälsade på i Annas nya lägenhet, pratade en hel del om gamla sjuka minnen samt förlorade måndagsklubben-oskulden. Det rimmade ju typ. Det borde det inte göra, but it did.

Nåväl, oerhört trevlig kväll. Fick en hel del skrattanfall, åt digestivekex samt förtärde en viss mängd alkohol. Allt som hör 100-dagars till kanske? Fick även några konstiga komplimanger av en spanjor. Bland annat att jag hade varma händer, vilket hans mamma tydligen sa var en bra sak. Varför förstod jag aldrig.

Nu är det alltså bara 99 dagar kvar tills jag tar studenten och livet kommer att bli ett blankt papper. Blandade känslor kan jag inte ljuga om att jag har. Underbart med all denna frihetskänsla. Man har alltid vetat ungefär vad som ska hända i livet. Gå på dagis, börja skolan, börja högstadiet, gå gymnasiet… Men nu kan man välja helt fritt. Göra precis vad man vill. Åka precis vart man vill.

Ja, möjligheterna är oändliga. Samtidigt betyder detta att man vill hinna med så himla mycket. Tiden bara flyger iväg, men ändå står den still på något konstigt sett. Tiden går fort, men samtidigt kan man känna att den inte rör sig alls.
Nu blev allt väldigt djupt och konstigt här. Ber om ursäkt för detta.

Imorgon ska jag och Rebecka göra klart dansen till musikalen, och sedan blir det kör. Och sen blir det LOOOOV. weeeeey.

PUSS C