Helgens bravader

by ceciliaarvidssons

Bild

Hej där. Måste be om ursäkt för att jag uppdaterat så sällan de senaste veckorna. Har bara haft så himla mycket annat att göra. Till exempel så skrev jag en rapport på 11 sidor i fredags. Man kan när man vill.

Igår jobbade jag på min mosters 60-års kalas. Alltid lika spännande med fulla vuxna människor. Jag och Angelica stod i baren, och till besvikelsen var det oerhört många som beställde “ett glas med vatten”. Man blir visst klokare på äldre dar! Har aldrig trott att någon faktiskt kör varannan vatten. Men det funkade, dom sista kom inte hem förns halv 6 i morse. Det var i alla fall riktigt roligt. Jag skämde även ut mig själv och lärde dem gagnam style. Dansen alltså. Riktigt underhållande.

Nu ska jag snart åka till Östersund. Har Poledance klockan 6, och resten av kvällen går åt till att plugga. Nästa vecka blir intensiv, mycket plugg, musikalträningar, sånglektioner, samt annat smått och gott. Dessutom är det ju 100-dagars på Måndag!
Det kommer att firas i Åre med dom bästa. Kommer säkert vara väldigt pigg och glad i skolan på tisdag. Men det får jag leva med. Lärarna med för den delen. YOLOOOO. (he he)

PUSS C