Alla Hjärtans Dag

by ceciliaarvidssons

Bild

Hej där. I morse klev jag upp tidigt. Eller ja, klockan 9. Hade nämligen tid på Hälsocentralen.
Får vänta i cirka 45 min i väntrummet och kolla på alpint med sjukhuslukten osande överallt. Till sist fick jag komma in och läkaren konstaterade att det var just det jag trodde att det var: hälsporre. Självklart är det inte så mycket jag kan göra förutom att äta två Ipren om dagen i två veckor samt ha bra sulor. Hade hellre velat ha den där kortisonsprutan.
När jag suttit och tagit på mina fötter tackade jag läkaren och sa att jag kanske inte borde skaka hand med henne. Lite ofräscht med tanke på att jag suttit och klämt på mina fötter. Hon sa att det var lugnt, att hon kunde sprita händerna sen. Undrar om hon hade en fotfetish?

Idag är det ju alla hjärtans dag, om någon lyckats missa alla “omg jag kommer vara ensam på alla hjärtans dag, vill någon fika med mig, uppmärksamhet hejhejhe!!!!!!!!!”.
Jag känner bara lite så här: PIPE THE FUCK DOWN.
Fast om Jim Morrison skulle återuppstå & bjuda mig på en dejt skulle jag ju absolut inte tacka nej. Yum. Kommer med största säkerhet även få några dejt-erbjudanden när jag jobbar på kebaben i natt. Killar verkar tro att jag är jättesugen att följa med på efterfest efter 7 timmars natt-jobb i nykterhet och kyla. Dom verkar också tro att dom vill att jag ska följa med fast jag luktar friterade strips och kebabsås.

Nu ska jag bara chilla och njuta av musik i någon timme innan livet sätter igång igen.
PUSS C