Twist and Shout

by ceciliaarvidssons

Bild

Hej där. Idag har jag påbörjat ännu en jävla rapport i skolan. Har 4 stycken. Känns som att lärarna är lite väl rapport-kåta. Nåväl, i kontrastfulla Engelska C får man i alla fall skriva om vad man vill. Inte vad fix med DNA har för fördelar eller nackdelar. Så jag skriver om rockens utveckling i England. Där fick ni allt en chock. Att jag väljer det ämnet liksom. Inte alls väntat. Men vad gör man inte för att få titta på lite bra konserter man var för ung för att vara med om på youtube, under lektionstid.

Just nu är jag hemma i Järpen och har helg. Eller, jag ska jobba i morgon. Men helg från skolan åtminstone. Apropå det där ordet. Jag vill alltid stava åtminstone med d. Alltså åtminstonDe. Äntligen har jag lärt mig att det inte stavas så. Kanske var på tiden.

Vår lilla katt-bebis är det bästa jag vet. Jag förstår kineserna (visst är det dom som äter katter?). För jag vill fan äta upp min katt. Så söt som den är. Just nu har den roat sig med att låtsas att en tampong är en råtta i cirka 20 min. Min kisse kommer bli en duktig katt han, när han blir stor.

Har även haft sånglektion idag. Tycker fortfarande att det är pinsamt att höras, trots att jag försökt bota bort det genom förra årets skol-kör. Kommer bli helt röd i ansiktet när jag sjunger min solo-del under musikalen. och satan i gatan. Vad jävla bra den kommer bli. Helt sjukt.

I morgon ska jag på Hälsocentralen med min fot. Har kanske fått hälsporre, vilket oftast drabbar överviktiga människor. Tack för den, google search. Dom ville inte ge mig någon tid så jag ljög och sa att jag i princip inte kunde gå. Liar, liar pants on fire. Men annars får man ju ingen jävla tid. Då ska man låta det gå över, vila, ha bra skor och äta ipren. Sånt har man ju inte tid med.

I morgon kväll blir det jobb igen. Göteborgarnas lov. Tjoho. På fredag tar vi bilen till Övik & helgen består av hockey. Så fint man kan ha det ibland. Nu ska jag komma ikapp lite serier.

PUSS C

p.s. Kika in min vän Rebeckas blogg http://beckisw.blogg.se/