Future Starts Slow

by ceciliaarvidssons

Bild

Litet bildcollage från helgen. Idag vaknade jag nästan inte på morgonen. Var galet trött.
Fick för mig att jag skulle bli klar på 10 minuter. Var helt övertygad om det. Men vem hinner vakna, äta frukost, kissa, borsta tänderna, packa och välja kläder på 10 min? Inte jag.
Men skulle ju gymma direkt, så att sminka sig slapp man.

Körde lite gym med min PT Rebecka (hehe) innan första lektionen. Man blir alltid så pigg när man gymmar på morgonen! Juste, glömde ju lägga ut en bild på instagram. Pic or it didn’t count, eller? Ber om ursäkt för detta. Jag vet att alla vill se när jag tar bilder på mig själv i träningstights i gymmets spegel. Går ju himla mycket bättre att träna då också.

På Psykologin fick vi se på filmen “Precious”. Handlade om en tjej som blev våldtagen samt misshandlad av sina föräldrar samt fick två barn med sin far. Oerhört jobbig film att se på. Kan väl inte riktigt rekommendera den om det inte är så att man vill må dåligt i två timmar.
Vi får se himla mycket film i skolan nu. Sett tre stycken bara denna termin. Vore skönt om dom fortsatte så nu när bakisdagarna i skolan börjar nalkas. Är ju snart bara 100 dagar kvar. Galet.

I morgon blir det tre timmars fika & chill-häng (dvs svenska. Jag menar, vem kommer igång direkt från morgonen?). På eftermiddagen blir det musikalträning. Kan väl inte klaga på skolan precis. Inte livet heller för den delen. Till helgen blir det nämligen en helg i Övik. HOCKEEEYTIME.

PUSS C