Bye January, Won’t miss ya

by ceciliaarvidssons

Bild

Oh herre jävlar vad jag har träningsvärk i mina ben. Inte kul när man bor på övervåningen. Inte kul när man ska kissa eller sätta sig i bilen. Inte alls kul när man ska försöka hitta en bra sovposition och varenda rörelse känns som tusen kvinhugg. Blir spännande när man ska köra skoter i helgen.

Just nu sitter jag och tittar på New Girl och försöker hålla katten borta från datorn. Han tror att det är något lurt med den och försöker slå till människorna på tv-serien.

Har förövrigt börjat lägga ifrån mig facebook mer och mer, numera hittar ni mig på twitter (@ceciliarvidsson) och på instagram (@ceciliarvidsson). Börjar bli less på alla jävla bilder på människor som håller i lappar och vill ha likes, all reklam, alla invandrardebatter och de flesta statusuppdateringarna.

Har inte så mycket kul att skriva om. Det verkar inte finnas så mycket att göra när man är luspank. Nåväl, i helgen blir det skoter och mys i stugan & på Tisdag blir det fashionweek i sthlm med Emilia. Sen är den här fattiga månaden snart slut. tack och lov.

PUSS