2012 –

by ceciliaarvidssons

Image

JUNI

Juni drog igång med student och allt vad den innebär för mina vänner. Sommarlovet kom även för mig, och jag pluggade röven av mig de sista veckorna. Hann med en jobbvecka på kyrkan innan det vankades Peace & Love, för fjärde året i rad. Underbar vecka – som alltid. Men vad folk än säger – Rihanna var DÅLIG.

Image

JULI
Under juli var det jobb, jobb och åter jobb i den underbara norrländska sommaren. Regn hörde till vardagen men jag höll humöret uppe ändå. Började dock få lite ångest inför framtiden, trots att det var över ett år kvar tills det var min tur att stå på rådhustrappan. Tur att jag fick vara med och rappa på radion i P3:s OS-låt.  Jag övergav min “våga vägra iphone”- lag och beställde hem än för att kunna spela SongPop. Som jag knappt spelat sen den kom i brevlådan. Hann även med klassmys i Brunflo samt en helg av mördararbete på Fäviken. Det blev också en hel del suddiga kvällar på stråket under månadens sista vecka.

Image

AUGUSTI

Under sommarens sista månad hann jag med en hel del. Jag och Lovis åkte och överraskade vår vän Lisa i Dalarna och spenderade lite mer än en vecka hos henne. Vi hann med vinkvällar, en tripp till Västerås och en del solande. Efter det blev det en underbar vecka i stugan med familjen. Var ett perfekt sätt att avsluta sommarlovet på, för i slutet av augusti väntade skolan och det sista året. Jag drog även på mig den fetaste träningvärken jag nånsin haft efter ett armpass med Rebecka. Träningsvärken höll enda tills början av september.

Image

SEPTEMBER

I september gav jag blod för första gången & fick veta att jag har en ovanlig blodgrupp. Fick mig att känna mig väldigt speciell. haha. Jag beställde också studentmössa och fick återigen lite ångest. Sedan bokade jag och min vän Stina en resa till London, och var oerhört peppade över det! Dessutom gick större delen av månaden till att planera en överraskningsfest för Moa, som vi också genomförde i slutet av månaden. Galen och suddig är allt jag kan tillägga.

Image

OKTOBER
I Oktober blev det mysiga utgångar. Umgicks mycket med Anna & Lovis.
Sedan var det dags för min och Stinas Londonresa, som vi bara gick och räknade ner dagarna till. Resan var nog det roligaste jag gjorde på hela hösten. Drack Guiness på en pub i Camden, kollade på musikal, shoppade på Oxford Street och fick äntligen träffa min älskade Freddie Mercury. Även om han var av vax.

november

NOVEMBER

I november påbörjade jag mitt projektarbete, min hälsomånad. Så jag var nykter och nyttig hela månaden ut.
Därför hade jag ett enormt fett och sötsug, men det funkade! Blev ändå ett par nyktra utgångar, men för att fördriva tiden målade jag naglarna väldigt mycket. Åkte också till min stuga med Malin och Matilda, vilket var riktigt mysigt. Audition gjorde jag också inför mår musikal.
Sjöng därför för första gången en hel låt helt seriöst för någon. Dog lite. Men det gick bra, och roll fick jag!

december
DECEMBER
Årets sista månad gick fort. Kollade på hockey, hade Dancehallshow, umgicks med familj och vänner samt lussade.
Årets sista dagar firades i Vemdalsskalet. Hann med att vara packad på afterski, äta massa fetto-mat, få nostalgitripp av att kolla på Eva & Adam samt fira in det nya året med sköna människor.

Så vad tycker jag om 2012?
Jag fyllde 18, festade som aldrig förr, åkte skidor & skoter, pluggade och jobbade röven av mig, hann med två utlandsresor och fick vara med de människor jag älskar mest. Helt okej år, minst sagt!
Mina förhoppningar för 2013 är stora. Jag tror det kommer bli ett riktigt jävla bra år.
Musikal, student, dans, fest, stugmys och till sist Australien i höst om allt går som det ska! Bring it on.

PUSS C