Nights In White Satin

by ceciliaarvidssons

IMG_0576

Ikväll ska jag och Emma äta pizzaaaa! wohooo! Tänker fan inte laga en enda måltid på hela jullovet. Idag har jag varit hemma och varit sjuk. Synd om mig, jag vet. Har självklart inte gjort någonting vettigt allt. Igår satt jag vaken halva natten i Poledance-vaka. Det var först till kvarn med platserna, som är oerhört populära. Uppdaterade sidan var femte minut hela dagen tills jag upptäcker där runt halv 2 att jag uppdaterat fel vecka… Nåväl, en plats fick jag i alla fall! Sjukt glad. Poledance är skitjobbigt men askul. Längtar galet mycket till vecka 6 då det börjar!

Nu är ju tydligen sista Gossip Girl avsnittet ute också. Vem fan är Gossip Girl?! Jenny? Georgina? Lily? Nån random? Är galet jävla nyfiken.
Inte för att ni kanske bryr er. Men jag bryr mig inte att ni inte bryr er. ÄR SÅ JÄVLA SPÄNNANDE. Hoho.

Lovet närmar sig med stormsteg! Julklapparna är köpta, nyårsoutfiten beställd och magen förbereder sin utökning för all god mat jag ska äta.
I morgon har jag julkonsert i Stora kyrkan, på Torsdag ska jag ha glögg-mys med klassen och på Söndag åker jag till älskade Botten.
Körkortsböckerna är också packade… Så ett helt pluggfritt lov får jag självklart inte. Men jag fyller ju 19 om mindre än en månad, blir man gammal måste man ju ha körkort. Får sparka mig själv i röven. Kan behövas. Har ju liksom haft ett år på mig 😉

Äh. Lika bra att chilla gärnet, göra det man tycker är roligt, skita i plugget och bara vara den här veckan innan jul. Dör vi den 21:a tänker i alla fall inte jag dö städandes eller pluggandes. Speciellt inte det sistnämnda.
Fy vilket hemskt sätt att dö på. Lite lame när man kommer upp till himlen.
“Vad gjorde du när du dog? Jag hoppade Bungy Jump med min man i Thailand!”
“ÖÖh.. Jag pluggade Naturkunskap. Heh.” Dör vi inte har vi ju hela livet på oss att göra allt som ska göras!

Nu ska jag gå och köpa pizza och tänja ut magsäcken.
Puss