Crazy Christmas

by ceciliaarvidssons

e4b2466446ca11e2971f22000a1f8c25_7

Just nu sitter jag på genrepet inför dansshowen. Har bara gått en klass i år så har inte så himla mycket att göra. Önskar att man bara kunde slippa alla andra saker i livet och bara dansa jämt.. Och nästa år har jag ännu mer att göra men ska försöka att åtminstone klämma in poledancing och feminine vibe!

Just nu har jag på mig en paljettklänning, handskar och hårband. Skulle kunna varit tagen ur slutet av 60-talet! Känner mig som Mulan också, för har lindat in mina tuttar med bandage så dom inte hoppar fram under showen. Många roliga knep man tar till. Prövade att tejpa in dom med hockeytejp först, men det var ingen hit. Nåväl, slutpratat om tuttar nu. KOM OCH KOLLA VÅR SHOW, 18.00 lördag och söndag!!

Är för övrigt oerhört peppad för nästa år om ni inte redan visste det. Ska bli galet kul med musikalen! Ska försöka få lite tid i dansalen för ska nämligen koreografera en av danserna. Hihi. På söndag kickar jag igång säsongen i åre direkt efter showen! Söndagsdippan levererar alltid! Blir himla mysigt att vara bakis på måndag då jag har skola från 9-16.15. Men det blir inga problem 😉

Pussss